Nominatie 1 Nominatie 2 Nominatie 3 Nominatie 4 Nominatie 5 Nominatie 6 Nominatie 7 Nominatie 8 Nominatie 9 Nominatie 10
Welkom
Architectuurprijs
Publieksprijs
Excursie
Architectuurcafé
Nominaties
Stemmen
Contact
Archief

Het thema van de Architectuurprijs 2018 is 'interieur'.


De Architectuurprijs voor Weert en Nederweert is dit jaar gewijd aan interieur. Na particuliere nieuwbouw, uitbouwen en publieke buitenruimte richten we de blik naar binnen, naar het interieur. Hierbij komen alle interieurs, prive, openbaar en zakelijk in aanmerking.

Indienen nominaties
Nominaties van gerealiseerde interieurontwerpen voor woningen, scholen, kantoren, bedrijven en andere gebouwen in Weert en Nederweert dingen mee naar de prijs. Deze zijn niet ouder dan 10 jaar.

Bij uw voordrachten zien wij naast enkele foto's graag de contactgegevens van het project, van de opdrachtgever, en bij voorkeur ook van de architect c.q. interieurontwerper en het bedrijf dat het ontwerp gerealiseerd heeft. Nominaties kunnen ingezonden worden via e-mailadres architectuurlijkweert@gmail.com tot uiterlijk 11 mei 2018.

Stemmen voor de Publieksprijs
In samenspraak met de opdrachtgever/eigenaar bepalen wij dan of het bewuste project gepubliceerd mag worden en stellen wij uiteindelijk een lijst van genomineerde projecten samen.

Deze genomineerde projecten worden zowel door een vakjury als door het geïnteresseerde publiek beoordeeld voor de Architectuurprijs 2018.

Daarvoor worden de genomineerde projecten op onze website www.architectuurlijkweert.nl en onze facebookpagina nader belicht. U kunt via de website of de presentatie op de weekmarkt van zaterdag 2 juni in Weert uw stem uitbrengen.

Prijsuitreiking
De uitreiking van beide prijzen vindt plaats op zondagmiddag 24 juni 2018 bij Brasserie-hotel Antje van de Statie.

Stichting Architectuurlijk Weert
Stichting Architectuurlijk Weert schenkt sinds 1995 op feestelijke wijze aandacht aan de Dag van de Architectuur. De uitreiking van de Architectuurprijs en de Publieksprijs vormt daarbij een hoogtepunt. De stichting organiseert lezingen, het Architectuurcafé en excursies waarbij architectuur het uitgangspunt is. De Stichting Architectuurlijk Weert is een samenwerkingsverband van enkele enthousiaste vrijwilligers uit de vakwereld. Doel van de stichting is een breder publiek bekend te maken met en bewust te maken van architectuur. Meer informatie is te vinden op www.architectuurlijkweert.nl.


BEGUNSTIGERS

André van de Goor bv
Knoups Architecten BV
Aben & Slag advocaten
BenW architecten
Van Enckevort groothandel
Wolfsbergen & Osnabrug
Kragten
Henk Lambrichts
Dakdekkersbedrijf Verkoelen Weert BV
F.P. Lahaye Architektenbureau
Metz Architecten
Van Tuel Consult