Nominatie 1 Nominatie 2 Nominatie 3 Nominatie 4 Nominatie 5 Nominatie 6 Nominatie 7 Nominatie 8 Nominatie 9 Nominatie 10
Welkom
Architectuurprijs
Publieksprijs
Excursie
Architectuurcafé
Nominaties
Stemmen
Contact
Archief
Architectuurcafé seizoen 2016-2017

Noteer vast in uw agenda! Ook in het seizoen 2016 – 2017 ontmoeten wij u weer graag in ons Architectuurcafé. Inloop vanaf 19.30 uur, start om 19.45 uur. Het eerste kopje koffie of thee krijgt u door ons aangeboden. Er is volop gelegenheid met elkaar van gedachte te wisselen over de lezing en vragen te stellen. De bijeenkomsten vinden plaats bij Brasserie-hotel Antje van de Statie, Stationsplein 1 in Weert.

Architectuurcafé 15 november 2016

1e Architectuurcafé van het nieuwe seizoen: het prijswinnende ontwerp van Remke Seyben voor de Lichtenberg. Haar landschap van rouw en herinnering won de BNIprijs.

Affiche

Architectuurcafé 17 januari 2017

Op dinsdag 17 januari 2017 gaat het Architectuurcafé over de Hornehoof (Graafschap Hornelaan). Projectarchitect Adriënne Kolen van Inbo geeft een kijkje in het ontwerpproces van dit complex met zorgappartementen.

Affiche

Architectuurcafé 21 maart 2017

Architectuurlijk Weert organiseert op dinsdag 21 maart 2017 weer een Architectuurcafé. Deze avond duiken we in de geschiedenis van Weert. Het kanaal is van grote betekenis geweest voor de ontwikkeling van Weert. Spreker is Theo Schers van het Erfgoedcluster Weert.

Affiche

Architectuurcafé 16 mei 2016

Met het laatste architectuurcafé van dit seizoen ontstijgen we het lokale niveau en gaan naar een voorbeeld van wereldarchitectuur.

Abhijit Mandrekar maakt ons deelgenoot van zijn visie op de ontwikkeling van de metropool Mumbai: een bonte mix van eeuwenoude structuren en tradities, voortgestuwd door de moderne informatietechnologie.

Met zijn 'masterplanning management reorganisation strategy' schetst hij een lange termijn ontwikkeling van deze miljoenenstad.

Affiche

Komende data: Dinsdagen 21 november 2017, en in 2018 30 januari, 20 maart en 29 mei.


BEGUNSTIGERS

André van de Goor bv
Knoups Architecten BV
Aben & Slag advocaten
BenW architecten
Wolfsbergen & Osnabrug
Kragten
Henk Lambrichts
F.P. Lahaye Architektenbureau
Metz Architecten
Van Tuel Consult
Povse & Timmermans
Project W