Nominatie 1 Nominatie 2 Nominatie 3 Nominatie 4 Nominatie 5 Nominatie 6 Nominatie 7 Nominatie 8 Nominatie 9 Nominatie 10 Nominatie 11 Nominatie 12
Welkom
Architectuurprijs
Publieksprijs
Excursie
Architectuurcafé
Nominaties
Stemmen
Contact
Archief
Architectuurcafé seizoen 2018-2019

Noteer vast in uw agenda: de data van ons ‘niet-alleen-voor-architecten-café’. Ook in het seizoen 2018 – 2019 ontmoeten wij alle liefhebbers van architectuur, stedenbouw en vormgeving weer graag in ons Architectuurcafé. Let op: om praktische redenen zijn we verhuisd naar de donderdagavond. Het eerste kopje koffie of thee krijgt u door ons aangeboden. Er is volop gelegenheid met elkaar van gedachte te wisselen over de lezing en vragen te stellen.

Architectuurcafé 13 december 2018

In het Architectuurcafé op 13 december aanstaande verzorgt Niki Clerx een presentatie over 'de invloed van ruimte'. Niki heeft met haar ontwerp voor de huisartsenpraktijk Meuffels de Publieksprijs 2018 gewonnen en een eervolle vermelding voor de Architectuurprijs 2018 voor Weert en Nederweert gekregen.

Over het door haar gekozen onderwerp zegt Niki Clerx: "We worden omringd door ruimte. Altijd. Waar we ook zijn. Wat we ook doen. Ruimte is iets waar we ons IN bevinden, waar we IN bewegen, leven en werken. We kunnen niet om ruimte heen, we kunnen er simpelweg niet van weglopen. Maar wat we wél kunnen doen is onze ruimte, de ruimte waar we invloed op hebben, precies zo bouwen, inrichten en organiseren dat deze een verlengde is van de doelen die we willen behalen, van wie we zijn, hoe we werken, en hoe we ons er willen voelen. Hoe we willen dat anderen zich er voelen.”

Zaal open vanaf 19.30 u, start lezing om 20.00 uur.

Affiche

Architectuurcafé 24 januari 2019

Een actueel nieuwbouwplan wordt toegelicht.

Architectuurcafé 9 mei 2019

Een regionale architect wordt in de spotlights geplaatst.

Het Architectuurcafé begint om 19.45 uur met een inloop vanaf 19.30 uur. Het vindt plaats in Brasserie-Hotel 'Antje van de Statie' Stationsplein 1 in Weert. De toegang is gratis.

 


BEGUNSTIGERS

André van de Goor bv
Knoups Architecten BV
Aben & Slag advocaten
BenW architecten
Van Enckevort groothandel
Wolfsbergen & Osnabrug
Kragten
Henk Lambrichts
F.P. Lahaye Architektenbureau
Metz Architecten
Van Tuel Consult