Nominatie 1 Nominatie 2 Nominatie 3 Nominatie 4 Nominatie 5 Nominatie 6 Nominatie 7 Nominatie 8 Nominatie 9 Nominatie 10 Nominatie 11 Nominatie 12
Welkom
Architectuurprijs
Publieksprijs
Excursie
Architectuurcafé
Nominaties
Stemmen
Contact
Archief
Architectuurcafé seizoen 2017-2018

Noteer vast in uw agenda: de data van ons ‘niet-alleen-voor-architecten-café’. Ook in het seizoen 2017 – 2018 ontmoeten wij alle liefhebbers van architectuur, stedenbouw en vormgeving weer graag in ons Architectuurcafé. Inloop vanaf 19.30 uur, start om 19.45 uur. Het eerste kopje koffie of thee krijgt u door ons aangeboden. Er is volop gelegenheid met elkaar van gedachte te wisselen over de lezing en vragen te stellen.

Architectuurcafé 21 november 2017

Door omstandigheden kan het aangekondigde Architectuurcafé van aanstaande dinsdag 21 november helaas geen doorgang vinden. Wij betreuren dit ten zeerste en hopen u in het Architectuurcafé op 30 januari aanstaande te mogen verwelkomen.

Architectuurcafé 30 januari 2018

Architectuurlijk Weert organiseert op dinsdag 30 januari 2018 weer een Architectuurcafé. Deze avond informeren we u over de plannen voor het Stadsmuseum, voorheen Gemeentemuseaerum Jacob van Horne. Architect Maurice Mentjens vertelt over zijn inspiratie en plannen.

Deze bijeenkomst vindt plaats bij de SooS aan de Markt 9 in Weert (voorheen Amicitia).

Affiche

Architectuurcafé 20 maart 2018

Theo Schers, medewerker Erfgoedcluster Weert, vertelt over de rol van water in het ontstaan, de geschiedenis en de toekomst van Weert.

Deze avond vindt plaats bij Brasserie-hotel Antje van de Statie aan het Stationsplein 1 in Weert.

Affiche

Architectuurcafé 5 juni 2018 over Herontwikkeling Vogelsbleek

In het Architectuurcafé op 5 juni aanstaande zal Edwin van der Wulp van 2.0 Architecten Venlo een presentatie geven over de herontwikkeling van de Vogelsbleek op de locatie van Verpleeghuis St. Martinus. Het betreft hier een nieuwbouw van drie woongebouwen en een kantoorgebouw die via centrale voorzieningen op de begane grond met elkaar verbonden zijn.

Het Architectuurcafé begint om 20.00 uur met een inloop vanaf 19.30 uur. Het vindt plaats in Brasserie-Hotel 'Antje van de Statie' Stationsplein 1 in Weert. De toegang is gratis.

Affiche

 


BEGUNSTIGERS

André van de Goor bv
Knoups Architecten BV
Aben & Slag advocaten
BenW architecten
Van Enckevort groothandel
Wolfsbergen & Osnabrug
Kragten
Henk Lambrichts
F.P. Lahaye Architektenbureau
Metz Architecten
Van Tuel Consult